29 Mayıs 2006

Dut Ağacı


Bu güzelim hafta sonunu bayağı bir tembellikle geçirdim. Cumartesi yardimci ile evi kazima işleri, pazar günü yarim gün kahvaltı, gazete, yarım gün arkadaş konserine derken pazartesi sabahı yine kendimi ofisde buldum.
Bu günler nasıl böyle hızla geçiyor, oluyor, bitiyorlar, tekrar tekrar aynı şeyler yapıyoruz hiç anlamıyorum, derin derin düşünürsem kafayı yiyeceğim geliyor, unutmaya sığınıyorum.
Bir de seni dürtükleyip, hadi kaldır kendini, gidelim şunu yapalım, bunu edelim diye birisi de çekiştirmez ise hepten seriliyorum havanın rehavetine, evde öylece kalakalıyorum. Her hafta sonu için de bir daha böyle yapmıyacağım, en azindan arabaya atlayıp sahil boyunca gideceğim bir yerde park edip yürüyeceğim diyorum ama hep aynı hikaye, yine olmuyor, ben evde kalıyorum. Neyse, haftaya inşallah, bu havalar mı beni böyle yapıyor acaba ???

Allahtan sinemalardan geri kalmıyorum, bu hafta "Raydan Cıkanlar" filmine gittim. Clive Owen abimiz başrolde, doya doya seyretmelik, hani o "İçeriden" filmindeki gibi filmin üçte ikisi maskeli dolaşıp da yüzüne hasret kaldığımız gibi değil. Bayağı hoş adam dimi, son zamanlardaki favorim, yanında Jenifer Aniston ablam, meğer ne hoş kızmış bu, pek ender filmlerini görmüşüm, bayağı da afilli, seksi roldeydi, ikisi pek hoş olmuşlardı. Hep zaten Brad Pitt'in bu kızı niye bıraktığını anlamak isterdim, bence ne güzel yakışıyorlardı birbirlerine, şimdiki Angelina Jolie'den daha iyi gidiyordu bizim Brad' e !! ( Bu arada, Brad ile Jolie'nin kizları olmus, bebegin en çok dudaklarını merak ediyorum, hem anneden hem babadan alınca ne cıkacak acaba ?).
Neyse film bayağı sıkı bir film, konu nereden nereye gidiyor bir anda, bayağı güzel çekimler, ışık, renk, aksiyon durumları, heyecandan tırnaklarını yiyorsun, kardeşim bu kadar da olmaz ama diyorsun, bir aile, bir hayat neler oluyor derken, hooop güm. Vincent Cassal çok müthiş bir adam, pek sevdiğim söylenemez, hele bu rolden sonra !!! sadece karısının Monica Belusci olduğunu hatırlayınca vay be diyorum.
Gidin filmi görün, sonuna kadar dikkatle seyredin, pişman olmazsınız bence tabi...
Gidemeyenlere inşallah DVD si sizin oralara gelir de alırsınız diye dua ediyorum.

Bugün pazartesi, yeni bir hafta başladı ama bir ay daha bitiyor, yaz geldi iyice, karadut gördüm ama beyaz dut çıktı mı?? Çok severimde....